Archive for augustus, 2012

Kemer juni 2012

vrijdag, augustus 31st, 2012

Vakantie Kemer 18 tot 27 juni 2012.

Een heerlijke relax vakantie in het mooie luxe spa resort: Crystal de Luxe.  We hebben het geweldig naar ons zin gehad, s’morgens en s’avonds lekker wandelen in Kemer en omgeving. En verder heerlijk relaxen aan het strand, waar altijd vanalles te beleven was. Het weer speelde ook wel mee, zo’n 40 gr overdag en zelfs s’avonds bleef het 30 gr of meer, dus rustig aan.

We zijn nog wel een dag naar Antalya geweest, een mooi oud gedeelte en leuke haven, verder te druk en te heet!!! Dus we hebben niet de hele stad bekeken. Al met al een heerlijk weekje uitgerust en genoten van al de luxe die het hotel te bieden had.                                    

 

 

vakakatie portugal April 2012

vrijdag, augustus 31st, 2012

Met de hele familie op vakantie

 18 April tot 25 April          

  Eindelijk is het zover!

 Met alle zussen en zwagers op vakantie naar Portugal. Een prachtig appartement gehuurd in Lagos. Veel gewandeld en veel plaatsjes in de Algarve bezocht. Alvor, Praya da Rocha, Carvëiro, Luz en Burgau.  En Kaap de Vincent          

 Op zondag de bergen in naar het stuwmeer: Barragem, daar heerlijk gegeten bij Hans en Grietje.Verder ook nog naar de haven van Salema en Sagras geweest en natuurlijk het bekende Albufeira. Verder genoten van het heerlijke weer wat met de dag beter werd. De laatste middag een geweldige poolparty, met een heerlijke barbeque van onze meester kok Frank. Al met al een geslaagde vakantie met lekker Portugees eten  en heerlijke Sangria.

We hebben ons prima vermaakt!! Het was kei gezellig!!