paradijselijk begin van 2008

HALLO ALLEMAAL,

Zijn jullie allemaal weer een beetje bijgekomen van alle feestdagen?             En zijn jullie 2008 al goed begonnen? Nou wij in ieder geval wel. Wij hebben ons de laatste dagen prima vermaakt.  :D  Het is hier een waar paradijs.  We hebben heerlijk wat gewandeld om de omgeving te verkennen. Je hebt hier nl veel verschillende strandjes en diverse paadjes om er te komen. De bevolking hier woont nog erg primitief , wat we eigenlijk niet hadden verwacht. Maar dit maakt Palolem wel erg authentiek. Ook hebben we een boottocht gemaakt over de rivier naar de backwaters. Hier leven veel tropische vogels en apen. Oud en nieuw vieren was erg speciaal zo met je voeten in het zand, heerlijk eten ,drinken en flink wat muziek. Om 12 uur was er veel spectaculair vuurwerk en vuurdansen. Dus we hebben 2008 goed ingeluid. :) 

Gisteren 02-01 zijn we s’morgens met een boot dolfijnen gaan spotten, en niet zonder resultaat, we hebben er flink wat gezien. In die tour zat ook een stop bij butterflybeach , een mooi strandje tussen de rotsen. Verder vermaken we ons hier prima met een heerlijk potje frisbee , zonnen en zwemmen. En natuurlijk veel terrasjes pikken op het strand. Nee, de zee verveelt nooit.  :P  Maar morgen gaan we weer verder om toch nog iets meer van Goa te zien. We gaan met de lokale bus richting het noorden waar we van daaruit nog wat plaatsen willen bezoeken. De tijd begint wat te dringen want we hebben tenslotte nog maar 12 dagen.  :(  Iedereen veel groetjes en tot mails.

One Response to “paradijselijk begin van 2008”

  1. marieke Says:

    hoi allemaal.nog even genieten van al dat moois11111111111en om af te kicken nog even reizen geniet er maar van want deze laatste weken gaan snel.Hoe is het met je hand erna? groetjes maarheeze