Centraal Bali

Hoi iedereen,

De rit van Lovina naar Ubud ging dwars door de bergen met heel veel bochten en flinke stijle hellingen.Een hele mooie omgeving met jungle en veel apen onderweg. Dit afgewisseld met een paar mooie meren en valleien maakte de rit kompleet. Onderweg waren ze de dorpjes al aan het versieren met bamboo en bloemen langs de weg, voor het grote festival Galungan wat op woensdag plaats zou vinden. In Ubud aangekomen een mooi hotel gevonden, nl Ubud Terrace. Ubud staat bekend als kunstenaarsdorp midden tussen de rijstterrassen van centraal Bali. Er zijn hier veel gallereien en heel veel souvenierswinkeltjes. Veel toeristen kunnen hier eindeloos shoppen. Woensdag was de grote feestdag waarop we s’morgens eerst bij de tempel zijn gaan kijken naar de grote ceremonie. We hebben hier ook een paar mooie wandelingen gemaakt dwars door de rijstterrassen. Verder is het hier ook heerlijk om een terrasje te pikken en ons te vergapen aan de vele shoppende  toeristen. Morgen gaan we Ubud verlaten en vertrekken we naar Nusa Lembongan. Dit is een eilandje ten zuiden van Bali. We weten niet hoe het daar zit met internet vandaar deze laatse update. Allemaal een heel fijn weekend en groetjes van ons. P.S. kan er al bijna geschaatst worden?????? Trotseer de kou!!!!!!!!! HaHa. Doeoeoeoiiiiiiiii.

4 Responses to “Centraal Bali”

 1. corrie lunenburg Says:

  he reizigers,in de jungle al wat fam tegengekomen,het is wel schitterend,ik ben niet jaloers, zolang van huis zou niks voor mij zijn,maar daarom genieten jullie maar,wij hebben t ook niet slecht.
  In oirschot is t ok skon.
  corrie

 2. geboerskes Says:

  hoi..
  wat een verhalen.
  jullie zijn al weer flink op kleur op de foto’s te zien.
  hier gaat het zijn gangetje, de sneeuw is al weer weg, maar voor hoe lang ?
  Ik kijk naar buiten hier op de zondag morgen en het regent weer.
  Maak nog veel plezier, en tot kijk

  groetjes van de geboerskes

 3. netty Says:

  hallo erna en arno

  Ook ik volg jullie daar in de verre warme oorden, en als ik dan lees van hagewitte strandjes, eten in kleine tentjes , de vriendelijke mensen ben ik wel een beetje jaloers hoor. ik zit kleumend s morgens in mijn auto en hoop dat ik mierd uit kan als het glad.( Wat natuurlijk ook een uitdaging is)
  Bijna kerst en de boom staat alweer te pronken das ook gezellig (en dat missen jullie allemaal) Voor jullie hele fijne dagen geniet van de reis en van elkaar.
  Lieve groeten uit Mierd Netty

 4. Karlijn en Rob Says:

  Hallo,

  Hier eindelijk weer een berichtje van ons! Nog bedankt voor mijn verjaardagskaartje en cadeautje! 🙂
  Hoe bevalt Nusa lembongan? Mooi is het eiland he! Maar wel erg stil vonden wij….
  Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!!?
  Rob en ik zijn net terug van 5 dagen Rome!
  Lekker weer gehad en flink spierpijn van de St. Pieter beklimmen, maar dat was zeker de moeite…Het uitzicht over Vaticaanstad en Rome was prachtig!!
  Geniet nog van alles wat op jullie pad komt en alvast hele fijne dagen!

  Groetjes,
  Karlijn en Rob