Paradijselijk Koh Tao

Hier een berichtje van ons vanaf het eiland Koh Tao.                   De reis hier naar toe is prima verlopen, we hadden om 13.00u de trein vanuit Bangkok, die met wat vertraging om 22.15 aankwam in Chumpon. Vandaaruit moesten we naar de haven   (9 km)waar de nachtboot om 23.00 u zou vertrekken. Dus wij als een speer mee achter op twee taxi brommers, met onze rugzakken, dwars door de stad. Precies op tijd kwamen we aan bij de nachtboot, maar dit bleek een oude verroeste vrachtboot te zijn, met een cabine met 32 stapelbedden!! Gezellig. Wij waren ook de enige 2 toeristen tussen een stel Thaien. Al met al hebben we toch goed geslapen en om 6.30 u kwamen we aan op het eiland Koh Tao. We hebben een heerlijk huisje OP het strand gevonden met een geweldig uitzicht. Kijk maar eens op de site van het resort: www.anandavilla.com Dus wij vermaken ons hier prima, Lekker zwemmen en snorkelen in het kraakheldere water. Ook kunnen we flinke wandelingen maken hier, door de jungle en de bergen naar vele mooie baaien. Al met al een waar paradijs. Dus we zullen hier de komende dagen nog wel blijven, want we hebben nog niet het hele eiland verkend en het bevalt prima zoals jullie wel begrijpen. De foto’s komen een andere keer want het internet is hier veeel te traag, dus nog effe wachten. Allemaal de groetjes en tot schrijvens.

6 Responses to “Paradijselijk Koh Tao”

 1. Karien Says:

  Wat heerlijk voor jullie om na een stapelbednacht weer in een lekker bed te kunnen slapen zonder thaien om jullie heen!
  Jammer dat het internet zo traag is, ik ben (net als iedereen denk ik) benieuwd naar de foto’s. Maargoed, geduld is een schone zaak!
  Snorkel en geniet ze!

 2. corrie lunenburg Says:

  gelukkig waren jullie niet zo zwaar ,en die thaien ook niet,want anders waren jullie gezonken,maar leuk zo om mee te reizen achter de computer.
  corrie

 3. corrie lunenburg Says:

  we zijn bij bep op verjaardag geweest,gezellie.nou we wachten op je volgende avontuur.corrie

 4. Debbie Says:

  Goeie morgen daar!

  Het is nog te vroeg om naar mn eerste cliënt te gaan,dus vandaar
  dat ik even een berichtje achterlaat!
  Hoe is het daar??
  Echt gave verhalen van jullie zeg!
  Nog 3 weken werken en dan heb ik een weekje vakantie, kan ik
  dan niet even die kant op komen?! Haha!

  Nou, ik zal mevr. van H. (A. van Kleefstraat) zo de groeten van je doen!

  Groetjes Debbie

 5. Renie en Paul Says:

  Ha er en ar,
  Leuk dat skype hé!
  We zijn benieuwd of jullie een dezer dagen van Koh Tao weg kunnen, ik las berichten op internet dat er geen boten varen naar Koh Samui, Koh Panang en Koh Tao ivm wilde zee. Jullie wilde daar vandaag toch weggaan? Nou Ja ,anders blijf je nog maar even op dat mooie eiland.
  Veel groetjes van de Schootjes

 6. Renie en Paul Says:

  Ha er en ar,
  Leuk dat skype hé!
  We zijn benieuwd of jullie een dezer dagen van Koh Tao weg kunnen, ik las berichten op internet dat er geen boten varen naar Koh Samui, Koh Panang en Koh Tao ivm wilde zee. Jullie wilde daar vandaag toch weggaan? Nou Ja , anders blijf je nog maar even op dat mooie eiland.
  Veel groetjes van de Schootjes