Namaste

Hallo Allemaal!!!

Wij zijn veilig aangekomen in Delhi en zullen jullie onze eerste belevenissen effe laten meemaken.

Gisteren 1 december s’morgens om 5,30 u opgestaan. Om 6.30 u waren ons Marieke , Karlijn en Aniek in Oirschot dus de reis kon beginnen. We waren om 8.15u al op schiphol dus nog tijd zat omkoffie te drinken. Om 9.30u inchecken en om 12u de lucht in. We hadden een vrij nieuw vliegtuig van Aeroflot wat dus alles meeviel. Om 16.50u lokale tijd geland in Moskou waar het dus al donker was en  een dik pak sneeuw lag. Om 19.20 stegen we op voor onze volgende vlucht richting DELHI. Dit keer in een enorm groot maar OUD bakbeest. (WO 1). )m 3.30u  lokale tijd ( 4.5u later dan in Ned.) geland in Delhi waar het flink mistig was ( bleek dus smog te zijn). Een taxi nemen gaf weinig problemen Maar de rit naar het hotel was erg heftig!!! Een auto uit de jaren nul geen spiegels geen km teller en de chauffeur reed als een gek, links en rechts inhalen toeteren en door rood lichtrijden was geen probleem. We wilde naar het toeristen gebied van New Delhi maar toen we daar aankwamen leek het meer op een getto( donker, overal ijzeren rolluiken, veel koeien en honden , ongure types en Heeeeel Veeeeeel vuilnis op straat) WELKOM IN INDIA !!!!!!!!

Bij een hotel aangekomen ,( Hotel Rak International )was de deur op slot, na bellen ging hij open en de receptie lag vol met al de medewerkers van het hotel. De kamer is redelijk met warm water, airco en zelfs een big t.v. ( die niet werkt 😀 ). Eerst dus effe slapen en rond 11u de straat op, wat een belevenis het is gewoon moeilijk om uit te leggen. Alles rijd en loopt hier kris kras door elkaar, auto’s , fietsen, riksja’s, tuc-tucs, koeien, honden, bedelaars, daklozen enz. enz… We kijken ons ogen uit en ons geheugen zit al bijna vol. En iedereen doet alles op straat,haren knippen en scheren,  fietsenmaken, eten koken, matrassen maken enz maar ook eten,drinken,pissen enz. En op veel plaatsen is het gewoon een echte vuilnisbelt. een wereld apart.Morgen gaan we met een taxi met chaufeur de bezienswaardigheden van Delhi bekijken en daarna maken we  verdere plannen.

Nou dit was onze eerste story, dan weten jullie alvast een beetje hoe het er hier aan toe gaat, tot mails en sms XXX Arno, Karlijn en Erna

5 Responses to “Namaste”

 1. Eric Says:

  Spannende avonturen dus!

  Maar fijn om te horen dat alles goed is gegaan!

 2. renie en paul Says:

  Ha reizigers,
  Wat leuk om nu al bericht van jullie te krijgen.
  Ik heb je al gezegd dat het volgens mij een vies land is , dus jullie waren gewaarschuwd.
  Jullie hebben wel vlot gereisd hé!
  Wat zullen jullie nog veel meemaken.
  Stuur maar veel berichtjes , zodat we jullie goed kunnen volgen.
  Wij hebben vanmiddag sint gevierd bij Paul thuis, iets heel anders dus.
  Veel groetjes van ons allemaal, Eline , Jelmer , Paul en Renie.
  Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 3. marieke Says:

  hoi saampjes, wat zullen jullie een avonturen beleven met de wasknijper op de neus. we volgen alles op de voet zo erg leuk.Wij waren vandaag een dagje Arena wezen doen wat ook erg leuk was. grappig te zien hoe onze Ruben daar rondloopt en iedereen de handen schudt nou ze waren allemaal vol lof over hem dus dat is ook iets om trots op te zijn.We hebben het maar druk met al die uitvliegende kinders maar zo hoort het uiteindelijk ook. welterusten en tot mails Marieke

 4. Noortje Says:

  Hey mokkel en natuurlijk de rest,

  ik heb nog zoveel aan jullie gedacht zaterdagochtend. Wetende dat jullie het vliegtuig zouden pakken op weg naar een groot avontuur en helaas ook wetende dat ik elke ochtend op kan gaan staan om onze pup Noodles uit te laten wat natuurlijk ook een groot avontuur kan zijn. Te hopen dat hij zijn behoefte weer goed zal doen i.p.v. binnen in huis hahaha. Ja voor ons gaat het gewone leventje door.
  Ik lees dat de reis goed is gegaan. Ik zal op de hoogte blijven van alles wat jullie nog mee gaan maken. En kareltje ik wil ook van jou nog wel wat foto’s he. Doe er maar eentje met een handkus dat ik ook nog weet dat je aan mij denkt haha. (tuurlijk).
  Nou luitjes veel plezier en succes,

  GR Noortje

 5. corrie lunenburg Says:

  hoi reislustige collega en arno en karlijn,ik moet zeggen het is wel effe heftig daar ,met al die rotzooi,knap dat jullie daar 6 weken kunnen doorbrengen,maar ik wens jullie een fijne reis.
  Je mag alles meebrengen ,maar ziektes die lotte mer mooi doar.
  liefs corrie lunenburg